Politika privatnosti podataka

Pogledajte dole navedene politike privatnosti vaših podataka koje prikupljamo i obražujemo u skladu sa funkcionalnostima sajta Hotela Moska Banja Luka.


Tko smo mi

Naša web dresa je hotelvidovic.com i to je službena stranica hotel Moksva Banja Luka. Na stranici hotela možete pronaći sve informacije vezane za hotel kao i informacije kako nas kontaktirati.

Mediji

Ako otpremate slike na web stranicu, trebali biste izbjegavati otpremanje slika s uključenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web stranice mogu preuzeti i izdvojiti sve podatke o lokaciji iz slika na web stranici.

Kolaćići

Ako ostavite komentar na našoj web stranici, možete se odlučiti za spremanje vašeg imena, adrese e-pošte i web stranice u kolačiće. Ovo su radi vaše udobnosti, tako da ne morate ponovo unositi svoje podatke kada ostavljate drugi komentar. Ovi kolačići će trajati godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, mi ćemo postaviti privremeni kolačić kako bismo utvrdili da li vaš pretraživač prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite svoj pretraživač.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića za spremanje vaših podataka za prijavu i izbora prikaza na ekranu. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići opcija ekrana traju godinu dana. Ako odaberete „Zapamti me“, vaša prijava će trajati dvije sedmice. Ako se odjavite sa svog naloga, kolačići za prijavu će biti uklonjeni.

Ako uređujete ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pretraživaču. Ovaj kolačić ne uključuje nikakve lične podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj sa drugih web stranica

Članci na ovoj stranici mogu uključivati ugrađeni sadržaj (npr. video zapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje treće strane i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na tu web stranicu.

S kim dijelimo vaše podatke

Ako zatražite poništavanje lozinke, vaša IP adresa će biti uključena u e-poruku za ponovno postavljanje.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci se zadržavaju na neodređeno vrijeme. Ovo je tako da možemo automatski prepoznati i odobriti sve naknadne komentare umjesto da ih držimo u redu za moderiranje.

Za korisnike koji se registruju na našoj web stranici (ako ih ima), također pohranjujemo lične podatke koje oni daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu vidjeti, uređivati ili izbrisati svoje lične podatke u bilo kojem trenutku (osim ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web stranice također mogu vidjeti i uređivati te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate nalog na ovoj stranici ili ste ostavili komentare, možete zatražiti da dobijete izvezenu datoteku ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti da izbrišemo sve lične podatke koje posjedujemo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Kontakt
Ukoliko imate pitanja u vezi sa politikom privatnosti ličnih podataka kontaktirajte nas na:

Hotel „Moskva“ BANJA LUKA

Skendera Kulenovića 83
78000 Banjaluka
Bosna i Hercegovina

Telefoni:

+387 65 510 929
+387 65 190 444

Email: info@hotelmoskva.net


bs_BABosanski