Sobe & Apartmani

Našim gostima na raspolaganju je 75 ležajeva koji su raspoređeni u 40ak ekskluzivno opremljenih soba po poslednjim svjetskim standardima koje daju vrhunski komfor koji zadovoljava i najistančanije ukuse. Sve sobe su opremljene klimatizacijom, digitalnim televizorima, optičkim internetom.

Tokom boravka u našem hotelu svim gostima na raspolaganju su moderno opremljene sobe koje su maksimalno prilagođene potrebama gostiju. Za vaše potpuno opuštanje i uživanje tokom boravka u našem hotelu nudimo vam jos besplatan privatan parking, lift, mini bar u sobama kao i opuštanje uz konzumaciju nekih od vama dragih pića u našem kafe baru.

Naši smještaji

Sobe & Apartmani

Pogledajte naše raspoložive sobe i apartmane koje nudimo u hotelu Moskva u Banja Luci. Na raspolaganju Vam je 40ak ekskluzivno opremljenih soba po najvišim standardima i svaka soba i apartman posjeduje TV s kabelskim programima, klima-uređaj i hladnjak. Vlastita kupaonica ima sušilo za kosu i tuš. Našim gostima je na raspolaganju i privatni parking sa video nadzorom, kao i recepcija hotela koja radi 24 sata. Za sva pitanja i nedoumice, na usluzi je ljubazno i stručno osoblje koje je uvijek spremno da vam pomogne.

Svakodnevno

Pojedinosti smještaja

Hotel Moskva Banja Luka vam nudi veliki broj soba koje će vam olakšati boravak kada ste na odmoru. Evo šta uvek dobijete kada ostanete ovde.


Widescreen LCD TV

Uživajte u omiljenim TV emisijama ili sportu kada ste u svojoj sobi odmarajući se na TV ekranu.


Mini bar

Svaka soba ili apartman u hotelu Moskva je opremljen mini barom za osvježenje u svakom trenutku.


Bazen & Spa centar

Objekt uključuje unutarnji bazen i spa centar uz nadoplatu.


Besplatan Wi-Fi

Odmarajte se i radite ako je potrebno, brzi wi-fi internet je besplatan u svim prostorijama hotela.

bs_BABosanski