Novoopremljeni motel Moskva smješten je u srcu našeg glavnog grada. Do centra grada stižete za 5-6 minuta laganog hoda, a tokom boravka u motelu imaćete prijatan osjećaj, jer je sama lokacija izolovana od buke i gradske vreve.

Da bi se naši gosti što prijatnije osjećali, trudili smo se da naše smještajne kapacitete opremimo po evropskim standardima. Spremni smo da odgovorimo i na Vaše najmanje i najveće zahtjeve, sve u cilju Vašeg zadovoljstva. Zadovoljan gost je naš imperativ i najveći uspjeh.

U našoj ponudi smještaja možete pronaći dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne sobe, luksuzno opremljene. Svaka soba raspolaže sopstvenim kupatilom, a opremljene su i LCD televizorima i klima uređajima. U svakom kutku našeg motela imaćete i neograničen pristup internetu, jer smo za Vas obezbijedili I Wi-Fi konekciju.

Garantujemo Vam potpunu privatnost i maksimalnu tišinu za još ljepši osjećaj.

Raspolažemo i vlastitim parkingom, koji je obezbjeđen video nadzorom i čuvarom da bismo vašu brigu oko sitnica za vrijeme boravka sveli na minimum.

Radujemo se Vašem dolasku, a informacije o mogućnostima rezervacije smještaja, kao i kontakt informacije možete pronaći ovdje.

Sobe

Jednokrevetna 57KM | Dvokrevetna 80KM | Trokrevetna 110KM |
U cijenu je uracunat dorucak, kao i boravišna taksa
Apartman se plaća po dogovoru